Ervaren Emberjs Javascript ontwikkelaar

Qraft is een jong bedrijf in hartje Nederland, Utrecht om precies te zijn. Wij hechten waarde aan codekwaliteit, houden van tevreden klanten en worden nog blijer wanneer hun klanten tevreden zijn. We hebben uitdagende projecten in uitvoer hebben de unieke positie gehad om in de afgelopen tijd de techniek te kiezen die we momenteel gebruiken.

In het kort: we doen full-stack ontwikkeling, dat wil zeggen dat we snel kunnen schakelen en de juiste techniek voor de juiste doeleinden kiezen. De talen die we bij onze huidige klanten momenteel gebruiken zijn: Elixir-lang, Javascript (Ember-cli, node.js, etc.), Ruby, React(Native)

We houden van kwaliteit en willen meer voor onze huidige en toekomstige klanten doen. Wij vinden dat ontwikkelaars van deze tijd in de gouden eeuw van de IT bevinden en alles klaar staat en wacht om gebruikt te worden. Uitdaging is dus niet meer of het kan, maar wat ga je kiezen en waarom.

Wil je onderdeel zijn van een team waarin uitdaging, perspectief en plezier in werk vooraan staan? Dan willen we jou uitnodigen om je beter te leren kennen.

Wie en wat wij zoeken:

  • Je hebt passie voor het vak en wat betreft web ontwikkeling kent het vak geen geheimen
  • Aantoonbaar project ervaring met een of meere genoemde technieken
  • Engelse taal is geen vreemde taal voor je

Wat wij jou bieden:

  • Werk-unit naar keuze. ( linux / mac )
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Markt-conform salaris
  • Bijdrage voor semi personal training abonnement
  • Een team met waarin gezondheid, sport en verantwoord eten centraal staat (het is nooit te laat)

HBO Informatica stagiairs (meewerken of afstuderen) zijn ook uitgenodigd om te reageren mits er een minimum ervaring aanwezig is ( vergoeding in overleg )

Reageer met onderstaande formulier met een korte toelichting over je huidige situatie.


Naam*

E-mail*

Te bereiken op*

Github

Korte motivate

Beste recruiters of  “wervers die niet-recruiters zijn” Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

elixir lang developer, rails developer, ember developer, react developer, javascript developer, ontwikkelaar